Despre mine

Numele meu este Grecu Alexandru, am terminat facultatea de Constructii in cadrul Universitatii Politehnica Timisoara precum si Masterul in anul 2012 iar din anul 2023 am luat examneul de diriginte de santier autorizat in domeniul 2.2 Constructii Civile,Industriale si Agricole categoria de  importanta C.

In domeniul constructiilor profesez din anul 2013 si am parcurs mai multe departamente printre care Management , Productie betoane , Productie Agregate , Manager proiect precum si Executie .

20210607_111326

Livrarea si productia de beton

Am avut placerea sa fac parte din multe proiecte in care am avut diverse responsabilitati printre care 2 magazine Dedeman Hunedoara-Deva unde am fost responsabil cu livrarea si productia de beton precum si un acces la unul din magazine, 3 magazine Lidl (Hunedoara, Deva si Orastie ) , parcare de aproximativ 4500 mp in cadrul fabricii de Ciment Chiscadaga precum si diverse constructii civile in cadrul fabricii.

Lucrari

Responsabilitatea, corectitudinea faţa de clienţi si in faţa legii sunt principiile pe care le aplic pentru fiecare lucrare astfel incat executia sa fie la cele mai inalte stadandarde .